Meistä

Kvarkens båtklubb aloitti toimintansa vuoden 2019 alussa ja toimii Klobbskatin satamassa. Venekerhon tarkoitus on edistää turvallisuutta vesillä sekä kehittää satama-aluetta. Venekerho pyrkii tähän merkitsemällä veneväyliä, rakentamalla ja pitämällä yllä satamarakennuksia, järjestämällä venekatsastuksia, tilaisuuksia, kursseja ja vastaavia.

Venekerholla on tällä hetkellä 60 vuokrattavaa venepaikkaa, 10 vierasvenepaikkaa ja 8 karavaanipaikkaa.

Venekerho vastaa myös palvelurakennuksesta ja satama-alueesta. Satama-alueella on myös kameravalvonta.

Haluatko venekerhon jäseneksi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen kvarkensbatklubb@gmail.com, niin lähetämme sinulle liittymislomakkeen ja lisätietoa.

Yhdistykseen voi liittyä aikuisjäseneksi 18 vuotta täyttänyt ja nuorisojäseneksi alle 18-vuotias.

Jäsenmaksut:

- 40 euroa/vuosi aktiivijäsen

- 15 euroa/vuosi kannatusjäsen

Aktiivijäsenillä tarkoitetaan sellaisia, jotka veneilevät aktiivisesti.